Jag flyttar mycket

Måste våga mer


skrivet den 14 sep av Admin, klockan:11:07
Ständigt påmind över alla fel och hur illa det ser ut försöker jag ändå fötränga och se det positiva. Till skillnad från många tar jag inte åt mig på samma sätt som den tidigare ägaren. Numera är det vårt hus, vi i familjen som bestämmer och då höra detta klagande och påpekande från en dryg granne är knappast spännande. Han som vi köpte hsuet var varnade oss och det var mycket för hans vacklande hälsa som gjorde att han sålde, men detta tjat om hur mycket som borde bli bättre kring och i huset det blev till sist för mycket. Själv håller jag med om att huset behöver renoveras och bli lite mer attraktiv även för denna gapande grane, men att han ensam ska sätta villkoren och komma med idéer om vad det är jag ska förbättra där går även min gräns och igår bad jag han att fara åt skogen och då menar jag rent ordagrant och även fortsättningsvis måste jag våga mer när det gäller att vara påpaslig och bestämd för komma h

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt