Jag flyttar mycket

Snyggt och prydligt


skrivet den 01 sep av Admin, klockan:13:20
Efter gräsklippningen satte jag in gräsklipparen i garaget sopade jag bort lite av de hö som var kvar från den kaninbur som vi precis plockat ner. Jag ställde även i ordning våra redskap som skymde en av cyklarna. Tillbaks inne i huset skurade jag rent vår bubbelbadkar, det tog lite längre tid än vad jag hade räknat med därför blev damsugningen lite mer stressad än brukligt. Eftre det plockade jag ur diskmaskinen som jag fyllde och stängde på under morgonen. Med en koll att det fanns överkast på samtliga bäddar hämtade jag två kassar med tidningar och övriga kartong och platsartiklar för att köra dem till närmaste återvinningsstation. Hemma igen sopade jag upp de sista löven från den häck jag klippte under gårdagen. Duktigt trött tog jag sedan en välförtjänt dusch och men nytvättade schorts och tröja från Bruce Springsteen på Stockholms satdion 1999 väntade jag nu bara på övriga i familjen. Några speciella regler kring hushållet det har vi och ambitionen är att det ska se snyggt och prydligt gjort och det är grunden att man ska trivas i ett hus att man håller någorlunda snygtt både inne och ute och dessa timmar jag ägnat åt det, där tycker jag att gjort det riktigt bra så frugan och döttrar ska kunna komma hem till ett hem det känner igen och ä

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt